Tahsin ÖZTİRYAKİ

Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı
ÖZTİRYAKİLER MADENİ EŞYA SAN. TİC. A.Ş

1954 tarihinde İstanbul'da doğan Tahsin Öztiryaki, ortaokulu Vefa Lisesi'nde okuduktan sonra Sultan Ahmet Sanat Enstitüsü'nü bitirdi. Lise yıllarından bu yana iş hayatında olan Öztiryaki, aile mesleği olan bakırcılık işine başladı. Öztiryaki, bugün bini aşkın çalışanı ile 3 bin 500'ü aşkın ürün çeşidini beş kıtada 100'ü aşkın ülkeye ihraç eden Öztiryakiler A.Ş.'de Murrahhas Üye olarak görev yapıyor. Öztiryaki birçok sivil toplum kuruluşunda kurucu ve yönetici olarak halen görev yapıyor. Öztiryaki İstanbul Ticaret Odası Meclis Üyesi, Türkiye İhracatçılar Meclisi Başkan Vekili, İDDMİB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı, İhracatı Geliştirme Etüd Merkezi Yönetim Kurulu Üyesi, Zücaciyeler Derneği Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı, Endüstriyel Mutfak, Çamaşırhane, Servis ve İkram Ekipmanları Sanayicileri ve İşadamları Derneği Yönetim Kurulu Üyesi, Muder Ahşap Mutfak ve Banyo Mobilyası Sanayici ve İthalatçıları Derneği Yönetim Kurulu Üyesi görevlerini sürdürüyor. Evli, üç çocuk babası olan Öztiryaki, İngilizce ve Almanca biliyor.