Sibel PALACIOĞLU

Genel Sekreter

1973 yılında Almanya'nın Stuttgart şehrinde dünyaya gelmiştir. 9 yaşında Türkiye'ye dönmüştür. Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi İktisat Bölümü mezunudur. 1993 yılında Dünya Gençler 10 parmak klavye kullanımında Dünya ve Türkiye birincisi, grafik tasarımda da Dünya beşincisi olmuştur. 15 yıl İstanbul Ticaret Odası Etüt-Araştırma ve Başkanlık Genel Sekreterlik Şubelerinde çalışmıştır. Görevi boyunca çeşitli sektör araştırmaları yapmış, iş programları, faaliyet raporları, Yönetim Kurulu ve Meclis Toplantıları organizasyonları ve raporlamaları, eğitim -seminer organizasyonlarında yer almış, İTO'nun İSO 9001 Kalite Yönetim Sistemi çalışmalarında aktif görev yapmıştır . Çeşitli kitap editörlükleri de yapan Palacıoğlu 2013 Aralık ayından bu yana ZÜCDER Genel Sekreter Yardımcısı görevindedir . 2 yıldır sektörün ithalat-ihracat rakamlarının analiz edildiği Sofra ve Mutfak Eşyaları Dış Ticaret raporunu hazırlamaktadır. Ayrıca Sybelle Halıcılık ve Ev Aksesuarları San.Tic.Ltd.Şti.'nin sahibidir. TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Meclis Üyesidir. Evli ve 2 çocuk annesidir.