Nurettin SÖZEN

Yönetim Kurulu Üyesi
BERNARDO PAZARLAMA LTD. ŞTİ.

Bernardo Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Sözen, 14 Şubat 1966 tarihinde İstanbul’da doğdu. Eğitim hayatına İstanbul’da başlayan Nurettin Bey, Robert Koleji’nden mezun olduktan sonra Boğaziçi Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümü’nü kazandı. Başarılı bir derece ile mezun olduktan sonra aynı üniversitede işletme yüksek lisansı yaptı ve profesyonel iş hayatına adım attı. İş hayatına Türkiye’deki özel bir bankada başlayan Nurettin Sözen, daha sonra New York’ta bulunan bir bankada çalışmaya devam etti. 1995 yılında Türkiye’ye döndükten sonra bankacılık sektöründe devam etmekten vazgeçip baba mesleğini devam ettirme kararı aldı. Kardeşi Ömer Sözen ile birlikte ticarete atılıp Bağdat Caddesi’nde bulunan dükkânlarını şu anda 115 mağazası olan bir marka haline getirdiler. Evli ve 2 çocuğu olan Nurettin Sözen, başarılı iş ve özel hayatıyla örnek teşkil etmekte ve Bernardo markasını her geçen gün büyütmeye devam etmektedir.