İTO, İDDMİB, TUSİD ve ZÜCDER işbirliği ile düzenlenen, Orta doğu ve Afrika’nın en prestijli fuarı olan “The Hotel Show Dubai Fuarı”nı, 17-19 Eylül 2019 tarihleri arasında gerçekleştirdik.

Türkiye’den 73 firmanın katılımcı olarak yer aldığı fuarda, biz de ZÜCDER standımızla fuara katılan 11 üyemizin yanında yer aldık.

Milli katılımda yer alan firmaları, stantlarında ziyaret eden Yönetim Kurulu Başkan Vekilimiz Sayın Tahsin Öztiryaki, İstanbul Ticaret Odası Başkanı Sayın Şekib Avdagiç, T.C. Birleşik Arap Emirlikleri Büyükelçisi Sn. Can Dizdar, T.C. Dubai Başkonsolosu Sn. İlker Kılıç, T.C. Dubai Başkonsolosluğu, Ticaret Ataşeleri Sn. Ahmet Canlı ve Sn. Hasan Önal, Kıdemli Dış Ticaret Uzmanı Sn. Ali Avcı, Dış Ticaret Uzmanları Sn. Seyhan Temel ve Sn. Solmaz Albayrak, katılımcı firmalara katılım belgelerini takdim ederken, Derneğimiz adına düzenlenen katılım belgesini de Yönetim Kurulu Başkan Vekilimiz Sayın Tahsin Öztiryaki, İstanbul Ticaret Odası Başkanı Sayın Şekib Avdagiç’in elinden teslim aldı.