ZÜCDER (Züccaciyeciler Derneği) olarak Esas Sosyal ile İlk Fırsat Programı çerçevesinde yaptığımız işbirliği kapsamında bir yıl boyunca (Ocak – Aralık 2018)tam zamanlı olarak çalışacak ve İlk Fırsat’ın eğitim faaliyetlerine katılacak genç takım arkadaşları arıyoruz.

Zücder-Züccaciyeciler Derneği:

Zücaciyeciler Derneği-ZÜCDER 2004 yılında kuruldu. Kendi faaliyet alanlarının duayen firmalarını bir araya getiren ZÜCDER, Türkiye’de porselen, seramik, cam, plastik, çelik eşyadan, hediyelik eşyaya kadar çok çeşitli ürün grubunda faaliyet gösteren üretici, ihracatçı, ithalatçı ve perakende firmalarının tek temsilcisidir. Sektörün en önemli üretici, ithalatçı, toptancı, distribütör, perakendeci firmaları derneğin üyesidir. Sayıları 400’ü geçen, ürün ve hizmetlerinde dünya standartları kalitesinde özgün tasarımları olan ve tüm dünyadaki rakipleri ile rekabet edebilen Türkiye Zücaciye Sektörü’nü oluşturan üyelerimiz TSE, ISO gibi yerli, CE, TÜV ve benzeri birçok uluslararası kalite belgesinin sahibidirler.

Açık Pozisyonlar:

• İş Geliştirme Uzman Yardımcısı - Son başvuru tarihi 3 Kasım 2017

Başvuracak gençlerin üniversiteden 2016 Haziran ve sonrasında mezun olmuş ve daha önce tam zamanlı bir işte çalışmamış olması gerekmektedir. Genel başvuru kriterleri ve pozisyonlar hakkında gerekli şartları aşağıda görebilirsiniz.

Formu doldurmaya başlamadan önce aşağıdaki bilgileri ve başvuru kriterlerini DİKKATLE okumanızı rica ederiz.

Sıkça sorulan soruları lütfen okuyunuz: http://bit.ly/2hiF0qq

Başvuru için gerekli kriterler:

ZÜCDER ve İlk Fırsat tarafından desteklenen bu pozisyona başvuracak kişilerin;

• Ekim 2017 itibariyle 20 yaşından gün almış, 25 yaşından gün almamış
  • Daha önce tam zamanlı çalışmamış
  • Üniversiteden 2016 Haziran ve sonrasında mezun olmuş
  • Diploma notunun 4’lük sisteme göre en az 2,5/100’lük sisteme göre en az 65
  • 12 ay boyunca programa katılıp, tam zamanlı ZÜCDER’de çalışmaya taahhüt etmesi
  • 12 ay boyunca İlk Fırsat Akademisi kapsamında sunulan eğitim programlarına katılım sağlaması
  • Aşağıdaki üniversitelerden birinden mezun olmuş olması gerekmektedir.

Pozisyon Hakkında Bilgi:

(Başvurular yalnızca bu sayfada yer alan online formlar üzerinden gerçekleştirilecektir)

İş Geliştirme Uzman Yardımcısı:

• Tercihen üniversitelerin İktisadi ve İdari Bilimler, Siyasal Bilgiler Fakülteleri vb. ait bölümlerinden mezun
  • MS Office Programlarını iyi derecede kullanabilen
  • Sözlü ve yazılı iletişimi güçlü
  • Hızlı öğrenebilen ve aynı anda farklı işlere odaklanabilen
  • Sonuç odaklı ve takipçi olan
  • Ekip çalışmasına yatkın
  • Analitik düşünebilen

adayların başvurularını bekliyoruz.

İş Tanımı:

• Derneğinin kurumsallaşma faaliyetlerine destek olmak, iş süreçlerin iyileştirilmesi ve sistem geliştirilmesi çalışmalarına destek vermek
  • Derneğin faaliyetleri hakkında raporlamalar hazırlamak, ve resmi yazışmalar yapmak
  • Seminerlere katılarak sektör hakkında bilgi notları hazırlamak
  • Toplantı, seminer, kongre, çalıştay, fuar organizasyonlarında görev almak
  • Yapılan faaliyetlerin raporlanması ve sosyal medya aracılığıyla duyurulmasını sağlamak
  • Üyelik çalışmaları, kaynak ve sponsor kazandırma konularında destek vermek
  • Farklı kurumların verdikleri teşvik programlarını takip etmek
  • Ulusal ve uluslararası STK’ların kaynak geliştirme yöntemlerinin araştırılması uyarlanması ve raporlanması

Başvuru Formunu Görüntülemek İçin Tıklayınız

İlk Fırsat Programı Hakkında

Esas Sosyal tarafından geliştirilen ve STK’larla işbirliği içinde hayata geçirilen İlk Fırsat Programı, üniversite eğitimini yeni tamamlamış, başarılı gençlerin okuldan işe geçiş sürecinde sivil toplum kuruluşlarında (STK) deneyim kazanmalarını desteklemektedir.

ZÜCDER-Züccaciyeciler Derneği bu program kapsamında işbirliği yapılan kuruluşlardan biridir. Yukarıdaki pozisyonlara iş başvuru yapan ve seçilen genç katılımcı, ZÜCDER ‘de 12 ay boyunca iş başı eğitim, tam zamanlı çalışma deneyimi kazanacak ve kurum için eğitim programlarından yararlanacaktır.

Buna ek olarak, genç katılımcı İlk Fırsat tarafından organize edilen farklı etkinlikler, eğitimler ve mentorluk desteklerinden oluşan ‘İlk Fırsat Akademisi’nden yararlanacak ve böylece okuldan işe geçiş süreçlerinde desteklenmiş olacaktır.

Programı tamamlayan gençler hem çalıştıkları kurum, hem de İlk Fırsat Programı’ndan referans mektubu ve katılım belgesi alma hakkına sahip olacaktır. İlk Fırsat programı hakkında bilgi için: http://bit.ly/2fc3ZHF