ZÜCDER ÜYE ZİYARETLERİ – I

17 – 19 Ekim 2018   /  GAZİANTEP - KAHRAMANMARAŞ

Zücder Yönetim Kurulu’nda alınan karar gereği; İstanbul dışında yerleşik üye ziyaretleri programımızın ilk etabı 17 – 19 Ekim 2018 tarihleri arasında Gaziantep ve Kahramanmaraş’ta gerçekleştirilmiştir.

Zücder Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Erdoğan’ın başkanlığında gerçekleştirilen bu geziye Yönetim Kurulumuzdan Başkan Yardımcımız Mesut Öksüz ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz Yalım Yönter, Ali Uçman, Mehmet Dinç ile Genel Sekreterimiz Sn. Sibel Palacıoğlu ve Uluslararası İlişkiler Uzmanımız Milko Özbahar katılmışlardır.

İlk olarak Gaziantep Ticaret Odası Başkanı Sn. Mehmet Tuncay Yıldırım makamında ziyaret edilmiş ve kendisinden Gaziantep’in ülkemiz sanayisine katkıları hakkında bilgi alınmış, kendilerine sektörümüzle ilgili bilgi aktarılmıştır. Ticaret Odası ziyaretimize Gaziantep’te faaliyet gösteren üyelerimizden Hüner Toptan ve Hüner Cam firmalarının Yönetim Kurulu Başkanları Ercan Hüner ve Eyüp Hüner’de iştirak etmişlerdir. Ziyaret sonunda ise ZÜCDER Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Ticaret Odası Başkanı Yıldırım’a bir plaket takdim etmiştir.

Ticaret Odası ziyaretinin  ardından ise heyetimiz Gaziantep’te faaliyet gösteren üyelerimiz MURAT PLASTİK, MTM PLASTİK, HÜNER TOPTAN, KIWA METAL ve ANTEP SEPETİ firmalarını yerlerinde ziyaret ederek sektör ile ilgili sorunlarına kulak vermiş ve bu üreticilerle derneğimizden beklentileri konusunda görüş alışverişinde bulunmuştur.

ZÜCDER heyeti Kahramanmaraş’ta üyelerimiz ARZU ÇELİK, HASCEVHER, GRAND METAL, GÖRGEL METAL ve AKYILDIZ’I tesislerinde ziyaret ederek sektörümüzü değerlendirmiş ve üretim evreleri hakkında görsel bilgiler almışlardır.

ZUCDER, Gaziantep ve Kahramanmaraş’taki üyelerini her iki ilde verdiği birer akşam yemeği davetinde bir araya getirmiştir. Yaptığı konuşmada üyelerimiz ile birlikte olmaktan duyduğu heyecan ve mutluluğu dile getiren ZÜCDER Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan, dernek faaliyetlerimizle ilgili bilgi verdikten sonra firma temsilcilerimizin görüş ve önerilerini dinlemiştir.

Bununla birlikte Kahramanmaraş’taki üye sayımızın çokluğu ve üyelerimizin sorunları ile daha yakından ve daha seri bir şekilde ilgilenebilme hususu da dikkate alınarak Arzu Çelik firmasından Murat Sayoğlu’nun ZUCDER’in Kahramanmaraş temsilcisi olarak Derneğimize destek vermesi kararlaştırılmıştır.

Son derece verimli geçen ve memnuniyetin sıkça dile getirildiği üye ziyareti programımız sırasında tüm üyelerimiz zaman darlığından ötürü ziyaret edilememiştir. Bu üyelerimizin de ziyareti ve ilişkilerin sıcak tutulması bakımından, ziyaret programının tekrarlanması ve diğer illerimizdeki üyelerimizin de en kısa sürede ziyaret edilmesi planlanmıştır.