Bakın dünyanın önde gelen satın almacıları Chicago Fuarı için neler söylüyor…

Bana göre Chicago fuarı büyük ara farkla senenin en heyecanlı ve en faydalı fuarı. İstisnasız her sene, diğer fuarların sadece hayal etmekle kaldıkları inovasyonları, heyecanı, ve fearhlığı bu fuarda buluyorum. Bu fuarın beğenilecek pek çok yönleri var.”

LisaMeth- Cohn,- Satın Almacı

Lakeland, UK

“Chicago International Home + Housewares Show’u  ilk kez 2017 yılında ziyaret ettim. Şaşırtıcı derecede muhteşemdi. Hem büyük hem de küçük çaplı tedarikçiler yüksek kaliteli standlarında muazzam fikirler, ilham verici ürünler ve yeniliklerini sergilediler. 2018 de kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim.”

David Nourse, General Manager

Koolworld Distributor, South Africa

Chicago’dak International Home + Housewares Show kesinlikle görülmesi gereken fuarlardan bir tanesidir. Geniş yelpazeli ilginç ürünlerin ikl elden görülebileceği ve de ayrıca gelecek trendler hakkında bilgi alınabilecek bir yer.”

Hoang Tat Thanh (Andy), Marka Müdürü

Modern Life, Vietnam