“ZÜCDER AKADEMİ” kapsamındaki eğitimlerimizden “Dijitalleşme ve E-Ticaret Semineri”mizi 18.07.2019 tarihinde yoğun bir katılımla, Renaissance Polat İstanbul Hotel’de gerçekleştirdik.

Seminerimizin ilk bölümünde Dijitalleşme ve E-Ticaret hakkında bilgi verilmesi ve öneminin aktarılması amacıyla kısa bir eğitim gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen eğitimde ilk olarak Hepsiburada.com Grup Kategori Müdürü Sayın Mustafa Karakaş söz aldı ve Kobi’lerin E-Ticarette Başarı Sırlarını dinleyicilerimize aktardı, daha sonra söz alan Yıldız Teknik Üniversitesi’nden Prof. Dr. İbrahim Kırcova dinleyicilerimize Dijital Dönüşüm Yolculuğu hakkında bilgiler aktardı ve sözü TÜRKONFED Genel Sekreteri ve Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Arda Batu’ya bıraktı. Sayın Batu’nun dinleyicilerimizi, ekonominin can damarı olan KOBİ’leri gelecekle buluşturmak amacıyla geliştirilen Dijital Dönüşüm Merkezi (DDM) Projesi hakkında bilgilendirmede bulunması ile seminerimizin ilk bölümü sona erdi.

Seminerimizin ikinci bölümünde ise Taç Porselen YK Başkanı ve ZÜCDER YK Üyemiz Sayın Esra Kuştemir’in moderatörlüğünü yaptığı Panel oturumu gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen panel oturumunda Dijitalleşme ve E-Ticarette başarılı iş insanlarından “BAMBUM Kurucu Ortağı ve ZÜCDER YK Üyesi Sayın A. Selman Yar, ZYXEL Türkiye Genel Müdürü Sayın Tuğba Şişik, Arslantaş Creative CEO’su Sayın Haluk Arslantaş ve RevolutionDM CEO’su Sayın Yılmaz Bozan”ın örnek başarı hikayeleri dinleyicilerimize aktarıldı.

Seminerimizin üçüncü ve aynı zamanda da son bölümünde ise değerli konuklarımıza bizlere unutulmaz bir seminer yaşattıkları için seminerimizden bir hatıra olarak teşekkür plaketleri takdim edildi ve seminerimiz hem konuşmacılarımızın hem de dinleyicilerimizin yer aldığı aile fotoğrafı çekilmesinin ardından son buldu.

Seminerimizi unutulmaz kılan değerli konuşmacılarımıza, dinleyicilerimize teşekkür eder, gelecek seminerlerimizde buluşma ümidiyle saygılarımızı sunarız…