Aile şirketlerinde kurumsallaşma, aile anayasasının önemi ve aile işletmelerinde kuşaklar arası geçiş gibi pek çok önemli kavramın ele alındığı, “AİLE İŞLETMELERİNDE SÜRDÜREBİLİRLİK” konulu seminerimizi yoğun bir katılımla 13 Mart 2019 Çarşamba günü Elite World Europe Hotels’ de gerçekleştirdik.

Başkanımız Sayın İsmail ERDOĞAN’ın açılış konuşması ile başlayan “Aile İşletmelerinde Sürdürülebilirlik” konulu seminerimizin ilk bölümü, TKYD Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Sami EROL’un Aile İşletmelerinde Kurumsallaşma konusundaki sunumu ve Sayın Av. Serkan PAMUKKALE’nin Aile Anayasasının Önemi konulu sunumu ile tamamlandı.

İkinci Bölümde, moderatörlüğünü Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız Sayın Murat KOLBAŞI’nın üstlendiği, konuklarının “TKYD Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Ali Aydın PANDIR, TAİDER Aile İşletmeleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Aydın ÖĞÜCÜ, Family Business Governance, LLP, UK- Başkanı Sayın Haluk ALACAKLIOĞLU, TKYD Aile Şirketleri Çalışma Grubu Eş Başkanı Sayın Aslı ERDOĞAN ve TUSİD Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Murat ÖZTİRYAKİ” olduğu panelde Aile Şirketlerinde Kuşak Geçişleri ve Kurumsallaşma konuları ele alındı.

Seminerimizin son bölümü ise değerli konuklarımızın “Aile İşletmelerinde Kurumsallaşma” Konusundaki soruları ile son buldu.

Seminerimize katkıda bulunan değerli konuşmacılarımıza ve değerli misafirlerimize teşekkür ederiz.

Düzenleyeceğimiz diğer seminerlerimizde görüşmek dileğiyle…