Sektörümüzdeki ticaretin ve ihracatın arttırılmasına yönelik 7. sini düzenlediğimiz Ev ve Mutfak Eşyaları Üretici – Marka Buluşmaları Zirvemizi, 20-23 Kasım 2019 tarihleri arasında Antalya- Titanic Deluxe Golf Belek Otel’de gerçekleştirdik.

Ev ve mutfak eşyaları sektöründe; ülkemiz ihraç ürünlerinin tanıtımı ve firmalarımızın dış pazarlardaki paylarının artırılmasının amaçlandığı zirvemizde, Avrupa Birliği, Rusya, Balkanlar, Kuzey Afrika, Orta Doğu ve Türki Cumhuriyetler olmak üzere 40 ülkeden 52 yabancı, 16 yerli satın almacı firma ve 77 üreticimiz yer aldı.

Zirvemiz, saygı duruşu, İstiklal Marşı ve açılış konuşmaları ile başladıktan sonra önce Yelda İpekli’nin, Kurumların Gizli Gücü “Marka Olmak” adlı sunumuna geçildi. Sunumun ardından ise tüm gün süren B2B görüşmelerimize geçildi.

Zirvemizin ikinci gününün sabahında da katılımcılarımız, önce İTO İstanbul Düşünce Akademisi Direktörü Tezer Palacıoğlu’nun “Dünya Ekonomisi Nereye Gidiyor” başlıklı sunumu dinledi, daha sonrasında da tüm gün süren B2B görüşmelerine katıldı.

B2B görüşmelerinin ikinci gününü de tamamlayan katılımcılarımız, görüşmelerinin ardından, yabancı misafirlerimizle birlikte geleneksel gala yemeğimizde bir araya geldi. Gala yemeğimiz esnasında, Casali Tur ile beraber düzenlediğimiz çekilişimizde, iki yerli katılımcımız Avrupa tatili, bir yabancı katılımcımız da İstanbul tatili kazandı.

Zirvemizde iki gün boyunca, yerli ve yabancı 145 firmamız, 2500’ün üzerinde iş görüşmesi gerçekleştirmiş olup, tüm katılımcılarımıza zirvemize göstermiş oldukları ilgi ve katmış oldukları değer için teşekkür ederiz.

Her daim ZÜCDER’LE Zirve’ye!