28. ZÜCHEX Fuarı 21-24 Eylül 2017 tarihlerinde TÜYAP Kongre Merkezi’nde 500 katılımcı firma ile gerçekleştirilmiştir. Fuarın açılışı; TOBB Başkan Vekili Ali Kopuz, ZÜCDER Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Ömer Ertuğrul Erdoğan ve Yönetim Kurulu Üyeleri,  çeşitli sivil toplum kuruluşları temsilcileri ile sektörümüze emeği geçen kadınlarımız öncülüğünde gerçekleştirilmiştir. Açılıştan sonra Yönetim Kurulumuz üyelerimizin stantlarını ziyaret etmiştir.

Her yıl olduğu gibi bu yıl da ZÜCHEX Fuarı’ndaki standımızla üyelerimizin yanında yer aldık. Üyelerimiz ve işbirliği kuruluşlarımızın temsilcilerini standımızda ağırladık. Ayrıca fuarda standı bulunan üyelerimizi dolaşarak faaliyetlerimizle ilgili bilgi verdik. Görüş ve önerilerini dinledik. Şehit ve gazi iftarımıza katkı yapanlara plaketlerini takdim ettik.

Bu sene ZUCHEX Fuarı’nda ilki gerçekleştirilen eğitim seminerlerinde; ZÜCDER Yönetim Kurulu Üyesi ve Bernardo Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Sözen, Schafer  Yönetim Kurulu Üyesi Murat Aslan, Karaca’dan Galip Bağcı, Yıldız Teknik Üniversitesi’nden Prof.Dr. İbrahim Kırcova, Missouri Creative’den  Stuart Wood ve Les Ottomans’dan Bertrando Di Renzo  züccaciye sektöründe üretim, pazarlama, perakende, markalaşma ve e-ticaret konularında sunumlar gerçekleştirmişlerdir.