ZUCHEX FUARI

İÇİN HAZIRLANIYOR…

13-16 Eylül 2018

Değerli Üyemiz,

EVFED kurucu üyelerimizden, züccaciye sektörünün çatı derneği ZÜCDER (Züccaciyeciler Derneği)’nin destekçisi olduğu, milyarlarca liralık sektöre ev sahipliği yapan “29. Uluslararası Zuchex Ev ve Mutfak Eşyaları Fuarı” 13-16 Eylül 2018 tarihlerinde İstanbul Tüyap’ta düzenlenecek.

Tarsus Group bünyesindeki Life Media tarafından bu yıl 29.su düzenlenecek olan Uluslararası Zuchex 2018, yurt içi ve yurt dışından katılımcı firmalar ile profesyonel ziyaretçiler açısından farklı pazarlara açılma, ticari ve ekonomik işbirlikleri geliştirme, yeni anlaşmalar yapma, yenilikleri yerinde görme ve yatırım fırsatları sunacak.

ZUCHEX 2018’de neler değişiyor?

-Daha fazla pazarlama odaklı işleyiş,

-Uluslararası alanda yeni web sitesi (Çoklu dil, daha interaktif, nitelikli ziyaretçi bilgileri vb.)

-Uluslararası ve yerel satın almacılara yönelik tanıtım programları,

-Katılımcılar ve ziyaretçiler arasında önceden belirlenmiş bire bir toplantılar,

-Aktif hatırlatmalar,

-Ağ oluşturma özelliği,

-Özel dizayn edilmiş toplantı alanı,

-Tasarımcıların yeni tasarımlarını sergiledikleri, kendilerini ve ürünlerini tanıtabilecekleri alanlar,

-En yeni ve en son pazar eğilimlerine, zorluklarına ve fırsatlarına hakim olan, konusunda uzman ve profesyonel

yerli ve yabancı konuşmacıların yer alacağı seminerler.

Hedef daha iyiye ve daha başarılı bir geleceğe yürümekse, birlikten güç doğar ilkesiyle, sektörle birlikte Uluslararası ZÜCHEX fuarındayız.

FUAR DAVETİYELERİNİZE EVFED İSTOÇ OFİSİN’DEN EDİNEBİLİRSİNİZ.

info@evfed.org.tr, 0212-243 49 39