DUBAI WORLD TRADE CENTRE DUBAI

Değerli Üyemiz,

Index, 2017’de 92 ülkeden 25.415 profesyonel ziyaretçiyi 600’ün üzerinde katılımcıyla buluşturdu. Mobilyadan tekstile, aydınlatmadan mutfak ürünlerine, cam ve seramikten hediyelik eşya ve çerçevelere kadar yaşam alanlarına dair çok geniş bir katılımcı kitlesine sahip fuar; 26 – 29 Mart 2018’de Dubai World Trade Center’da gerçekleşiyor.

Bu uluslararası platform; oteller, kafeler, restoranlar, rezidanslar, resortlar, hastaneler ve çalışma alanlarını hedef alıyor. Siz de gelin ve bu gelişen pazarın bir parçası olun!

2020 yılında Dubai, World Expo’ya ev sahipliği yapacak. Milyonları ağırlamaya hazırlanan kent ve çevresinde pek çok otel, resort, restoran, kafe, rezidans inşa ediliyor. Hali hazırda yürüyen mega projeler arasında; Dubai Marina’ da Damac Heights, Qatar Mall, Meydan City’ de Polo Residences, South Obhur Project – 1. Etap, Abu Dhabi’ de Shakhbout Medical City ve Palm Jumeirah’da Viceroy Hotels, Resorts & Residences yer alıyor. Bu da daha fazla mobilya, tekstil, züccaciye, otel ve ev eşyası, aydınlatma, ofis ürünleri, dekoratif eşya gibi yaşam alanlarına dair her şeye ihtiyaç var demek.

Birleşik Arap Emirlikleri, petrol zengini Bahreyn, Kuveyt, Katar, Umman ve Suudi Arabistan’ın da yer aldığı ‘Körfez Arap Ülkeleri İşbirliği Konseyi’ nin bir parçası. Hep birlikte yaklaşık 50 milyonun üzerinde bir nüfusu temsil ediyorlar. Dubai ve Orta Doğu’daki inşaat pazarı dünyanın başka hiç bir yerine benzemiyor. Index her yıl, bölgenin en büyük projelerinde çalışan firmaları ağırlıyor. 2016 yılında, sadece Index fuarında 5.5 milyar USD değerinde yeni ticaret gerçekleşti.

TARSUS GROUP, EVFED iş birliğinde özel katılım olanaklarından faydalanabilirsiniz.

INDEX Dubai Katılımcı Ürün Grupları

Fiyatlandırma

Mobilya ve  Donanımları

Dekoratif Ürünler, Çerçeveler

Boş Alan

$435 / m2

Mutfak & Banyo  Eşyaları

Konaklama ve İkram Ekipmanları

Boş Alan (72 m2 ve üzeri)

$410 / m2

Uyku Ürünleri

Cam ve Seramik Ürünler

Standart Standlı Katılım

$525 / m2

Ev Tekstili

Duvar ve Yer Kaplamaları

Premium Standlı Katılım

$561 / m2

Aydınlatma

Plastik Ürünler

Katılımcı Sigortası ve Pazarlama

$495

EVFED(ZÜCDER, PAGDER,MOBSAD,İSTOÇDER,TUSİD) üyelerine özel boş alan m2 fiyatı üzerinden %10 indirim uygulanacaktır.

Detaylı bilgi ve katılım için;

İpek SALTIK                                                Milko ÖZBAHAR

Etkinlik Müdürü, Tarsus Group            Uluslararası İlişkiler Uzmanı, ZÜCDER